Míša Sedláčková

Vánoční kurz

Chuť na sladké je stejně přirozená jako chuť na slané, kyselé a hořké. Problém tedy není v chuti, ale ve výživové hodnotě. Většina tradičního cukroví je připravena z bílé mouky, bílého cukru a velkého množství tuku. V tomto kurzu připravíme cukroví trochu jinak, aby bylo přínosem jak pro naše trávení, tak i pro naše chuťové buňky 🙂

Náplň kurzu:

Cukroví, které budeme péct:

Průběh: 

Na pečení cukroví používám máslo. Kdo si ho doma nahradí kokosovým tukem, dostane veganské formy cukroví.

S sebou:

krabičku na vzorek cukroví

Datum a délka trvání :

čtvrtek 26. listopadu 2020 ,délka trvání  4 hodiny (16,00 – 20,00 hod)

Cena: 

1500 Kč (zahrnuje bio suroviny – ořechy, slady, sirupy, mouky, kvalitní tuky)

Místo konání: 

Místo: Černošice, Jitřní 2232