Salát z karbanátků z cizrny

Další varianta jak využít karbanátky z cizrny je, vytvořit z nich salát. Pokud obejdete zahradu/zahrádku a natrháte vše čerstvě rostoucí a jedlé, bude salát plný enzymů a vitamínů. Zelenina z obchodu tento benefit bohužel nemá :-(.

Nebojte se jedlých květů, jsou skvělé a je to vitamínová a enzymatická bomba . Lahodné jsou květy pupalky, ostré a pikantní (jako hořčice) jsou květy a listy lichořeřišnice, která je zároveň vynikající jako prevence proti streptokokům, stafylokokům a podobných potvor 🙂 , posiluje močové cesty a ledviny.

Salát s karbanátků z cizrnySuroviny:

  • Karbanátky z cizrny
  • Salát ( já použila zelený Lotto)
  • Hrst červeného rybízu
  • Květy a listy lichořeřišnice
  • Gomasio z černého sezamu
  • Naklíčená quinoa
  • Lněný olej

Postup přípravy:

  1. Salát natrháme.
  2. Karbanátek nakrájíme na menší kousky.
  3. Promícháme, přidáme zbytek surovina a opět promícháme.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *