Tag: vegan

Salát ze špenátu, jáhel a cizrny

Suroviny na 2 porce: 50 g čerstvých listů špenátu 10 ks ředkviček 100 g pórku 2 PL lněného oleje 100 g vařených jáhel (přibližně 30 g v s......

Špenát, cizrna a houbičky shiitake

Suroviny: 300 g houbiček shiitake 250 g čerstvých špenátových listů 100 g vařené cizrny (30 g v suchém stavu) 2 cibule 6 stroužků česneku......

Vodní pickles

Kvašení (fermentace) – dělá potraviny lépe stravitelnými (konzervuje potraviny), uchovává v potravinách vitamíny a živiny. Kvašením vznik......

Rychlý salát

Včera jsem cítila, že jsem lehce zahleněná, tak jsem si uvařila odvar ze slzovky. Poté, co ho připravím, je tu otázka, kam s uvařenou sl......